Ringsaker kommune

Vi søker

Brukerstyrt personlig assistent, 28% fast stilling

Personlig assistanse er et serviceyrke og din oppgave er å yte service og god praktisk assistanse etter instruks, slik at arbeidsleder kan leve sitt liv på den måten den ønsker og har behov for. Det er arbeidsleder, som din nærmeste overordnede, som definerer hva din stilling skal inneholde og hvilke arbeidsoppgaver du til enhver tid skal utføre.

Jeg er en kvinne på nesten 40 som nå har fått innvilget BPA. Jeg bor i nordre Ringsaker med to nesten voksne barn, mann og hund. Jeg har noe erfaring med ordningen fra 5 år tilbake men først nå er jeg virkelig klar for å nyttiggjøre meg en BPA.

Jeg trenger deg for å kunne tilbringe tid med mine barn. Både hjemme og utenfor hjemmet. Oppgavene kan tilpasses dine evner og interesser. Det er primært bistand i min rehabilitering som er målet. Du kan få bidra med husarbeid, matlaging og klesvask eller du kan være med på ekskursjoner både i nærmiljøet og på kurs lengre unna. Personlig egnethet og hvor god personkjemi vi finner bestemmer mye for hvordan arbeidsoppgavene blir definert.  Oppgavene kan også justeres etter ansettelse så dine ønsker og mine behov best møtes.

Arbeidstiden vil primært være dag og/eller kveld i ukedager. Natt er ikke aktuelt. Arbeidstiden kan i stor grad tilpasses til når du er tilgjengelig. Stillingsbrøken pr. i dag er satt til 28%, men med mulighet for økning etterhvert.

De siste årene har jeg vært mye låst til seng og hjemmet. Ettersom rehabiliteringen går fremover får jeg også høyere funksjonsnivå. Du blir med meg på en del av det jeg ønsker å utvide hverdagene med. Mye av min rehabilitering fremover vil være utenfor hjemmet. Her er også spennet stort, fra gåturer med hunden min i nærmiljøet til reise på kursopphold rundt i Norge.

Mitt handikap gjør daglige oppgaver til utfordringer, men alt med personlig hygiene tar jeg selv.  Primært trenger jeg hjelp til praktisk tilrettelegging og hjelp til å komme meg ut av hjemmet.

Søknad bør inneholde en god beskrivelse av deg. Gjerne med tidligere arbeidserfaringer hvor du vektlegger hva du syns du bidro mest med og litt om hva du ser som dine styrker og dine svakheter.

BPA-arbeid har ingen formelle krav tildannelse så her oppfordres alle som identifiserer seg med beskrivelsen over til å søke.

Mitt bosted tilsier at du må disponere bil og ha fører kl B.

Håper å snart få lese din søknad!

Vi tilbyr:

Årslønn i 100 % stilling: stillingstittel, Assistent off. stkode 6572 : Fra kr 382 500,- til kr 479 700,-.

Gode pensjonsordninger.

Annet:

Elektronisk søknad og CV registreres via våre nettsider. Kopi av attester og vitnemål lastes inn som vedlegg til søknaden.

I henhold til offentleglova § 25, kan opplysninger om søker unntas i offentlig søkerliste dersom søkeren selv ber om det. Søkere som ønsker at navn skal unntas i offentlig søkerliste, må oppgi begrunnelse. Dersom begrunnelsen for fritak ikke er tilstrekkelig, vil søker bli kontaktet.

Del på:

Referansenummer:

492057858

Fylke:

  • Innlandet

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Deltid

Arbeidstid:

Skift / turnus / arbeidstidsordning

Søknadsfrist:

25.09.2024

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Nordre Ringsaker

Kontaktpersoner:

Fagutviklingssykepleier Mariann Hage

mob: +47 95731999

Adresse:

Storgata 72 2390 Moelv

Kart: