Ringsaker kommune

Vi søker

Brannkonstabel - deltid

Brannvesenet er inndelt i tjenesteområdene forebyggende, feiing og beredskap. Brannberedskapen er knyttet til brannstasjonene i Brumunddal, Moelv, Nes og Mesnali. 56 av mannskapene er ansatt på deltid fordelt på 4 vaktlag i en 4-delt vaktordning. I tillegg er det ansatt reservebrannkonstabler som går inn i vaktordningen ved sykdom. Brannberedskapen er basert på at de som er på vakt har en arbeidsplass hos hovedarbeidsgiver og sitt bosted i nærheten av samme brannstasjon. Ved alarm varsles de via radioterminaler knyttet til nødnettet. Avstand fra brannstasjonen til arbeidsplass og bolig bes derfor oppgitt i søknaden, da denne avstanden kan bli tillagt vekt i vurderingen av søkerne. Kravet til oppmøtetid på dagtid er fire minutter, og seks minnuter på natt. 

Vi søker to reservebrannkonstabler i 2,07 %. Stillingene er knyttet til Nes brannstasjon og Mesnali brannstasjon. 

 Arbeidsoppgaver:

  • Brannslukking inkludert røykdykking
  • akutt forurensning
  • vannskader
  • redningsoppdrag, herunder blant annet utrykning med hjertestarter, samt oppgaver det er naturlig brannvesenet tar seg av.

 Kvalifikasjoner:

  • Det kreves god fysisk og psykisk form slik at nødvendige opptaksprøver blir gjennomført og bestått,
  • Bosted og hovedarbeidsplass innenfor fire minutters oppmøtetid fra aktuell brannstasjon.
  • Førerkort minst for personbil.

Det stilles krav om tilfredsstillende politiattest. Ansatt må forplikte seg til å vedlikeholde fysisk form slik at kravene bestås årlig. Det er ønskelig med førerkort klasse C, kompetansebevis for utrykningskjøring, Norges brannskoles nettbaserte kurs i brannvern, samt Norges brannskoles grunnkurs. Søkere som ikke har denne kompetansen må forplikte seg til å gjennomføre nødvendige kurs, når det blir lagt til rette for dette. Kursavgifter blir dekket av arbeidsgiver.

Lønn i henhold til gjeldende avtaler.

Elektronisk søknad og CV registreres via våre nettsider. I henhold til offentleglova § 25, kan opplysninger om søker unntas i offentlig søkerliste dersom søkeren selv ber om det. Søkere som ønsker at navn skal unntas i offentlig søkerliste, må oppgi begrunnelse. Dersom begrunnelsen for fritak ikke er tilstrekkelig, vil søker bli kontaktet.

Del på:

Referansenummer:

822232308

Fylke:

  • Innlandet

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Deltid

Arbeidstid:

Varierende arbeidstid

Søknadsfrist:

20.09.2024

Tiltredelse:

Etter avtale

Kontaktpersoner:

Morten Øvern

tlf: 48228600

Adresse:

Fagerlundvegen 2 2380 Brumunddal

Kart: