Ringsaker kommune

Vi søker

Brukerstyrt personlig assistent- 40% vikariat

Personlig assistanse er et serviceyrke og din oppgave er å yte service og god praktisk assistanse etter instruks, slik at arbeidsleder kan leve sitt liv på den måten den ønsker og har behov for. Det er arbeidsleder, som din nærmeste overordnede, som definerer hva din stilling skal inneholde og hvilke arbeidsoppgaver du til enhver tid skal utføre.

Vi søker:

Personlig assistent i 40% vikariat søkes. Stillingen er ledig fra omgående. Det søkes samtidig etter ferie-/ og tilkallingsvikarer som kan stille på kort varsel.

Stillingen omhandler både dagvakter og kveldsvakter og kan til tider også inngå våken nattevakt. Dagene er ikke fastsatt, men vil bli lagt inn i en arbeidsplan. Det er ønskelig at man i tillegg kan fungere som tilkallingsvikar ved sykdom og ferieavvikling. Selv om du ikke har tidligere erfaring med å jobbe som personlig assistent kan du søke. Helsefaglig bakgrunn er ikke et krav. Vi ønsker en person som er stabil, selvstendig og som kan å ta i et tak når det trengs.

Jeg er en ung kvinne i 40-årene som bruker tegn til tale og kommuniserer godt med de som kjenner meg. Arbeidet foregår hjemme hos meg. Jeg trenger hjelp til alt jeg foretar meg, blant annet i stell, forflytning, sondeernæring, og alle dagligdagse gjøremål.

Kvalifikasjoner

  • Førerkort kl. B
  • Personlig egnethet vil bli vektlagt

Vi tilbyr:

Årslønn i 100 % stilling: stillingstittel, assistent off. stkode, 6572  : Fra kr 351 200,- til kr  457 700,-. 

Gode pensjonsordninger.

Annet:

Elektronisk søknad og CV registreres via våre nettsider. Attester og vitnemål lastes inn som vedlegg til søknaden.

I henhold til offentleglova § 25, kan opplysninger om søker unntas i offentlig søkerliste dersom søkeren selv ber om det. Det gjøres oppmerksom på at en søknad kan bli gjort offentlig selv om søkeren har bedt om å ikke bli ført opp søkerlista. Søkeren vil i tilfellet bli varslet om dette.

 

Del på:

Referansenummer:

156851843

Jobbtype:

Vikariat

Heltid/Deltid:

Deltid

Arbeidstid:

Skift / turnus / arbeidstidsordning

Søknadsfrist:

29.07.2024

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Brumunddal

Adresse:

Storgata 72 2390 Moelv

Kart: