Ringsaker kommune

Vi søker

Brukerstyrt personlig assistent, 22,5%

Personlig assistanse er et serviceyrke og din oppgave er å yte service og god praktisk assistanse etter instruks, slik at arbeidsleder kan leve sitt liv på den måten den ønsker og har behov for. Det er arbeidsleder, som din nærmeste overordnede, som definerer hva din stilling skal inneholde og hvilke arbeidsoppgaver du til enhver tid skal utføre.

Jeg er en dame i 50-årene, jeg er sosialt blind og søker nå en en assistent i 22,5% fast stilling. Jeg bor i egen bolig og trenger hjelp til dagligdagse gjøremål som husstell, handling og kjøring til og fra ulike aktiviteter. Liker også å reise på turer, så det er en fordel om du deler de samme interessene. 

Vi søker assistent i 22,5% fast stilling med arbeidstid fortrinnsvis på dag og ettermiddag, men kan tenkes at det vil bli noe kveldsjobbing. Det søkes samtidig etter tilkallingsvikarer.

Som brukerstyrt personlig assistent må du være fleksibel med henhold til arbeidstid. Selv om du ikke har tidligere erfaring med å jobbe som personlig assistent kan du søke. Helsefaglig bakgrunn er ikke nødvendig.

Kvalifikasjoner

  • Krav om førerkort kl. B
  • Disponere egen bil
  • Fleksibel mtp arbeidstid
  • Personlig egnethet

 Vi tilbyr:

Årslønn i 100 % stilling: stillingstittel, Assistent off. stkode 6572 : Fra kr 351 200,- til kr 457 700,-.

Gode pensjonsordninger.

 Annet:

Elektronisk søknad og CV registreres via våre nettsider. Kopi av attester og vitnemål lastes inn som vedlegg til søknaden.

I henhold til offentleglova § 25, kan opplysninger om søker unntas i offentlig søkerliste dersom søkeren selv ber om det. Søkere som ønsker at navn skal unntas i offentlig søkerliste, må oppgi begrunnelse. Dersom begrunnelsen for fritak ikke er tilstrekkelig, vil søker bli kontaktet.

Del på:

Referansenummer:

682041786

Fylke:

  • Innlandet

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Deltid

Arbeidstid:

Skift / turnus / arbeidstidsordning

Søknadsfrist:

26.07.2024

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Brumunddal

Kontaktpersoner:

Fagutviklingssykepleier Mariann Hage

mob: +47 95731999

Adresse:

Storgata 72 2390 Moelv

Kart: