Ringsaker kommune

Vi søker

Brukerstyrt personlig assistent - 39% og 49%

Personlig assistanse er et serviceyrke og din oppgave er å yte service og god praktisk assistanse etter instruks, slik at arbeidsleder kan leve sitt liv på den måten den ønsker og har behov for. Det er arbeidsleder, som din nærmeste overordnede, som definerer hva din stilling skal inneholde og hvilke arbeidsoppgaver du til enhver tid skal utføre.

Kort om stilling og arbeidssted:

Det er 2 ledige faste stillinger som personlig assistent søkes til dame i 60-årene. Hun trenger hjelp til dagligdagse gjøremål som for eks; enkelt husstell, handling og matlaging, kjøring til og fra aktiviteter, bistand på evt. turer og hjelp på natt. (Det søkes i tillegg etter tilkallingsvikarer). Stillingen er ledig fra omgående. 39,43% og 49,36% fast stilling som i stor grad inneholder våken nattevakter, i tillegg til dag/kveld og helgearbeid. Stillingene er fastsatt i en arbeidsplan. Mer spesifikk informasjon om dette vil bli gitt ved intervju.

Som brukerstyrt personlig assistent må du være fleksibel med henhold til arbeidstid. Arbeidstiden vil variere mellom dag, ettermiddag, kveld, helg og natt. Stillingen som tilkallingsvikar innebærer enkeltstående vakter ved sykdom eller ferie hos de faste ansatte. Selv om du ikke har tidligere erfaring med å jobbe som personlig assistent kan du søke. Helsefaglig bakgrunn er ikke nødvendig.

Arbeidsoppgaver:

  • Enkelt husstell
  • Handling
  • Matlaging
  • Kjøring til og fra aktiviteter
  • Bistand på turer

Kvalifikasjoner:

  • Personlig egnethet
  • Førerkort kl. B
  • Fordel om du disponerer egen bil
  • Fleksibel på arbeidstid

Vi tilbyr:

Årslønn i 100 % stilling: stillingstittel, Assistent off. stkode; 6572  : Fra kr 351 200,- til kr 457 700,-.

Gode pensjonsordninger.

Annet:

Elektronisk søknad og CV registreres via våre nettsider. Kopi av attester og vitnemål lastes inn som vedlegg til søknaden.

I henhold til offentleglova § 25, kan opplysninger om søker unntas i offentlig søkerliste dersom søkeren selv ber om det. Søkere som ønsker at navn skal unntas i offentlig søkerliste, må oppgi begrunnelse. Dersom begrunnelsen for fritak ikke er tilstrekkelig, vil søker bli kontaktet.

Del på:

Referansenummer:

626599631

Fylke:

  • Innlandet

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Deltid

Arbeidstid:

Skift / turnus / arbeidstidsordning

Søknadsfrist:

26.07.2024

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Moelv

Kontaktpersoner:

Fagutviklingssykepleier Mariann Hage

mob: +47 95731999

Adresse:

Storgata 72 2390 Moelv

Kart: