Ringsaker kommune Kommunalmedisinsk senter (KMS)

Vi søker

Tilkallingsvikarer til KMS Ringsaker, korttidsavdeling - sykepleiere/sykepleierstudenter/helsefagarbeidere

Har du lyst til å gjøre en forskjell og bidra til å øke livskvalitet og mestring i eget liv for våre pasienter?  Da bør du søke her!

Vi søker etter flere sykepleiere eller andre med helsefaglig bakgrunn som kan jobbe som tilkallingsvikarer ved behov, sykdom, ferie o.l både på dag/kveld/natt. Oppstart etter avtale og god opplæring vil bli gitt.

Litt om oss:

Kommunalmedisinsk senter Ringsaker (KMS) har ansvar for å yte helse- og omsorgstjenester til alle innbyggerne i Ringsaker kommune.

Enheten har 60 sengeplasser som gir tilbud innen akutte døgnplasser, rehabilitering, palliativ pleie, og korttidsplasser. Enheten gir behandlingstilbud før, i stedet for og etter sykehusopphold, samt har et tett samarbeid med spesialhelsetjenesten og leger/legevakt.

Vi kan love deg en hektisk og givende jobb som vil gi deg mye ny kunnskap, og bidra til egenutvikling på mange områder. I tillegg kan vi garantere at arbeidsdagen vil inneholde humor, latter og glede.

Annet:

Årslønn i 100 % stilling: 

Sykepleier, st.kode 7174: Fra kr 501 400,- til kr 585 100,-. Det gis også et funksjonstillegg for turnusarbeid på kr 4 000,-.

Helsefagarbeider, st.kode 7076: Fra kr 415 300,- til kr 487 300,-

Sykepleierstudent, st.kode 6572: Fra kr 390 000,- til 410 000,-

Politiattest av nyere dato må fremlegges før tiltredelse (ikke eldre enn 3 måneder).

Elektronisk søknad og CV registreres via våre nettsider. Kopi av attester og vitnemål lastes inn som vedlegg til søknaden. I henhold til offentleglova § 25, kan opplysninger om søker unntas i offentlig søkerliste dersom søkeren selv ber om det. Søkere som ønsker at navn skal unntas i offentlig søkerliste, må oppgi begrunnelse. Dersom begrunnelsen for fritak ikke er tilstrekkelig, vil søker bli kontaktet.

Vi ser fram til å lese din søknad!

Del på:

Referansenummer:

377457247

Fylke:

  • Innlandet

Jobbtype:

Ekstrahjelp

Heltid/Deltid:

Ved behov

Arbeidstid:

Skift / turnus / arbeidstidsordning

Søknadsfrist:

31.05.2024

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Brumunddal

Adresse:

Børkevegen 11 2385 Brumunddal

Kart: