Ringsaker kommune

Vi søker

Tegnspråktolk, 100 % fast stilling

Moelv skole og Moelv ungdomsskole ligger i hjertet av Moelv, med kort vei til sentrum, Mjøsa og Moskogen. Moelv idrettspark og Moelvhallen ligger i gangavstand fra skolene, og med 20-30 minutters kjøring til Hamar, Gjøvik og Lillehammer ligger vi faktisk midt i smørøyet. Moelv skole har skoleåret 23-24 i underkant av 350 elever og Moelv ungdomsskole ca. 240 elever. Skolene i Moelv ligger "vegg i vegg", med kort gangavstand mellom enhetene.

Skolene samarbeider på flere områder bl.a. et helhetlig barnehage- og skoleløp, og har fokus på det profesjonelle læringsfelleskapet og et inkluderende skolemiljø. Både Moelv skole og Moelv ungdomsskole har forsterkede avdelinger der det gis et spesialpedagogisk tilbud.

Vi søker:

Det er ledig nyopprettet 100 % fast stilling som tegnspråktolk ved Moelv skole og Moelv ungdomsskole fra 01.08.2024. Arbeidsgiveransvaret for hele stillingen ligger p.t. til Moelv ungdomsskole. 

 Arbeidsoppgaver:

Vi søker tegnspråktolk som kan jobbe i en kombinert stilling ved de to skolene. Arbeidet innebærer å tolke undervisning for elever med opplæring i og på tegnspråk jmf. opplæringslovens § 2-6. I tillegg kan det være aktuelt å tolke i ulike samspillssituasjoner.

Kvalifikasjoner:

Det er ønskelig med formell kompetanse i tegnspråktolkning.

Realkompetanse innen tegnspråk kan også være aktuelt.

Den som tilsettes må være god relasjonsbygger med barn og unge, samt være fleksibel for å finne gode løsninger for elevene. Viktig med gode samarbeidsevner og godt samspill med tolkebrukere og kollegaer i det daglige arbeidet. Personlig egnethet blir vektlagt.

Vi tilbyr:

Lønn i henhold til gjeldende tariffavtale. Gode pensjonsordninger.

Annet:

Attester og vitnemål lastes inn som vedlegg til søknaden. Politiattest av nyere dato må fremlegges før tiltredelse.

I henhold til offentleglova § 25, kan opplysninger om søker unntas i offentlig søkerliste dersom søkeren selv ber om det. Det gjøres oppmerksom på at en søknad kan bli gjort offentlig selv om søkeren har bedt om å ikke bli ført opp søkerlista. Søkeren vil i tilfellet bli varslet om dette.

Del på:

Referansenummer:

595210614

Fylke:

  • Innlandet

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

12.5.2024

Tiltredelse:

01.08.2024

Arbeidssted:

Moelv

Kontaktpersoner:

Bodil Ellefsæter

tlf: +47 40434411

mob: +47 90089052

Kristin Marie Sørlien - Moelv ungdomsskole

mob: +47 99640903

Adresse:

Brugata 2 2380 Brumunddal

Kart: