Ringsaker kommune

Vi har ledig

Undervisningsstilling, årsvikariat

Moelv skole åpnet høsten 2017 og ligger vakkert plassert i sentrum av Moelv med kort vei til Moelv ungdomsskole, Moskogen og andre fasiliteter. Kapasiteten ved Moelv skole er 500 elever, og i dag har skolen omlag 350 elever. Skolen er en sammenslåing av gamle Kilde og Skarpsno skoler.

Fossen skole ligger i Fossmarka, Fossvegen 6 i Moelv, med et flott nærmiljøanlegg, og har elever fra 1.-4. trinn. Fossens elever begynner på Moelv skole på 5. trinn. Elevtallet på Fossen skole er pr. dags dato 66, fordelt på 1.- 4. trinn.

Vi søker:

Vi har ledig 100 % undervisningsstilling fra 01.08.2024 til 31.07.2025.

Arbeidsoppgaver:

Som lærer ved Moelv og Fossen skoler vil du være en del av et arbeidslag der du sammen med andre lærere har ansvaret for en gruppe elever.  Det kan bli tillagt kontaktlæreransvar til stillingen.

Som ansatt ved Moelv og Fossen skoler må du like å samarbeide med andre, samtidig som du kan jobbe selvstendig.  I møte med elever, kollegaer og foreldre må du kunne ta ledelsen, men også kunne "bli ledet".  Du er interessert i mennesker og ser muligheter.  Dine kollegaer bruker IKT som verktøy i ulike administrative og pedagogiske arbeidsoppgaver, og vi forventer at du er en aktiv IKT-bruker.

Kvalifikasjoner:

  • Til stillingen kreves det godkjent undervisningskompetanse for barnetrinnet, og det er ønskelig med søkere som tilfredsstiller kompetansekravene i ett eller flere av basisfagene norsk, engelsk og matematikk.
  • Vi søker en tydelig og omsorgsfull klasseleder med god relasjonskompetanse.
  • Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Vi tilbyr:

Lønn i henhold til gjeldende tariffavtale.

Gode pensjonsordninger.

Politiattest av nyere dato må fremlegges før tiltredelse.

Annet:

Elektronisk søknad og CV registreres via våre nettsider.  Kopi av attester og vitnemål lastes inn som vedlegg til søknaden.

I henhold til offentleglova §25, kan opplysninger om søkere unntas i offentlig søkerliste dersom søkeren selv ber om det.   Søkere som ønsker at navn skal unntas i offentlig søkerliste, må oppgi begrunnelse.  Dersom begrunnelsen for fritak ikke er tilstrekkelig, vil søker bli kontaktet.

Del på:

Referansenummer:

625651077

Fylke:

  • Innlandet

Jobbtype:

Vikariat

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

07.05.2024

Tiltredelse:

01.08.2024

Arbeidssted:

Moelv og Fossen skoler

Kontaktpersoner:

Bodil Ellefsæter

mob: +47 90089052

Moelv skole skole

tlf: 40434410

Adresse:

Skolevegen 2 2390 Moelv

Kart: