Ringsaker kommune BPA - brukerstyrt personlig assistanse

Brukerstyrt personlig assistent - 40% vikariat

Brukerstyrt personlig assistent

Kort om stilling og arbeidssted:

Personlig assistanse er et serviceyrke og din oppgave er å yte service og god praktisk assistanse etter instruks, slik at arbeidsleder kan leve sitt liv på den måten den ønsker og har behov for. Det er arbeidsleder, som din nærmeste overordnede, som definerer hva din stilling skal inneholde og hvilke arbeidsoppgaver du til enhver tid skal utføre.

Vi søker:

Assistent i 40% stilling vikariat søkes til ung mann i 30-årene. Stillingen omfatter 15 timer pr/uke fordelt på 2-3 dager. Arbeidet foregår fortrinnsvis på dagtid, men det kan i perioder være aktuelt med kveldsarbeid. Dette er fastsatt i en arbeidsplan. Dette kan være mulighet for økning av stilling etterhvert. Arbeidsoppgavene vil for det meste foregå i brukers hjem i nærheten av Moelv og vil innebære arbeidsoppgaver som lett renhold, bistand i det daglige generelt og være tilstede for bruker.

Litt om meg: Jeg er en omgjengelig, blid og positiv mann som trives godt i eget selskap, men også rundt folk. Jeg bruker mye av tiden foran pc og tv, da mest med spill av forskjellig art. Jeg søker fortrinnsvis etter en mannlig assistent i alder fra 23-55 åra, men alle står selvfølgelig fritt til å søke. Positivt om du har noen av de samme interessene som meg. Jeg har egen bil som assistent må kjøre hvis vi skal ut på noe. Derav minimum aldersgrense 23 år.

Kvalifikasjoner

  • Førerkort kl. B
  • Minimum 23 år
  • Personlig egnethet 

Arbeidsoppgaver:

  • Lett renhold i hjemmet
  • Bistand til dagligdagse oppgaver
  • Være tilstede i hverdagen 

Vi tilbyr:

Årslønn i 100 % stilling: stillingstittel, Assistent off. stkode; 6572  : Fra kr 312 900 til kr 419 400

Gode pensjonsordninger.

Annet:

Elektronisk søknad og CV registreres via våre nettsider. Kopi av attester og vitnemål lastes inn som vedlegg til søknaden.

I henhold til offentleglova § 25, kan opplysninger om søker unntas i offentlig søkerliste dersom søkeren selv ber om det. Søkere som ønsker at navn skal unntas i offentlig søkerliste, må oppgi begrunnelse. Dersom begrunnelsen for fritak ikke er tilstrekkelig, vil søker bli kontaktet.

Del på:

Referansenummer:

423197301

Fylke:

  • Innlandet

Jobbtype:

Vikariat

Heltid/Deltid:

Deltid

Arbeidstid:

Varierende arbeidstid

Søknadsfrist:

14.08.2022

Arbeidssted:

Nærheten av Moelv

Adresse:

Brugata 2 2380 Brummundal

Kontorplassering: