Ringsaker kommune

Helse og omsorg i Ringsaker kommune søker deg!

Sommervikarer 2022

Er du på jakt etter en variert og innholdsrik sommerjobb? Liker du å ta initiativ og er interessert i andre mennesker? Da har vi jobben for deg!

Vi trenger deg som har glimt i øyet og smilet på plass, er engasjert og tar utfordringer. Helse og omsorg i Ringsaker kommune trenger deg som kan legge til rette for fine sommeropplevelser og morsomme aktiviteter. Arbeidet består blant annet av å gi bistand, skape forutsigbarhet og mestring for mennesker med ulike behov. Vi jobber turnus, så du må belage deg på å jobbe dag, aften, helg og eventuelt natt. Det kreves gyldig politiattest.

Fanger dette din interesse oppfordrer vi deg til å ta kontakt med avdelingslederne direkte eller send søknad. Vi gleder oss til å møte akkurat deg!

Enheter som trenger deg i sommer er:

  • Institusjonstjenester
  • Tilrettelagte tjenester
  • Hjemmebaserte tjenester (må ha førerkort)
  • Kommunalmedisinsk senter (KMS)

Vi oppfordrer deg over 16 år til å søke (søkere til hjemmebaserte tjenester må ha førerkort). Vi ønsker oppstart snarest og at du er tilgjengelig til og med uke 32.

Det vil være fortløpende vurdering av søknader.

Lønn etter avtale.

Gode pensjonsordninger.

Politiattest av nyere dato må fremlegges før tiltredelse.

Elektronisk søknad og CV registreres via våre nettsider. Kopi av attester og vitnemål lastes inn som vedlegg til søknaden (kan også medbringes til intervju).

I henhold til offentleglova § 25, kan opplysninger om søker unntas i offentlig søkerliste dersom søkeren selv ber om det. Søkere som ønsker at navn skal unntas i offentlig søkerliste, må oppgi begrunnelse. Dersom begrunnelsen for fritak ikke er tilstrekkelig, vil søker bli kontaktet.

Velg en avdeling fra listen for å komme videre til søknadsskjemaet

Del på:

Referansenummer:

199758478

Fylke:

  • Innlandet

Jobbtype:

Sesong

Heltid/Deltid:

Ved behov

Arbeidstid:

Skift / turnus / arbeidstidsordning

Søknadsfrist:

01.07.2022

Tiltredelse:

Snarest

Arbeidssted:

Ringsaker kommune